zondag 30 maart 2008

Zuid-Afrikaans snoep in Nederland

Sandra Hakkens uit Eersel verkoopt suikervrij snoep via internet. In haar assortiment zitten niet alleen suikervrije, maar ook natuurlijke snoepjes. Het snoepgoed is afkomstig uit Zuid-Afrika van een Engels echtpaar dat geëmigreerd is naar Zuid-Afrika. Zij hadden kinderen met ADHD en allergieën en zijn zelf suikervrij snoep gaan maken. Nu exporteren ze hun product over de hele wereld. De snoepjes zijn volgens Hakkens zo puur dat ze gegeten kunnen worden door mensen met voedselallergieën en vegetariërs. Voor wie belangstelling heeft, ga naar de site www.kiessuikervrij.nl.

3 opmerkingen:

Rode aarde zei

Opvallende dit Zuid Afrikaanse snoep in Nederland. Wij verbazen ons steeds over de enorme hoeveelheden dubieus (chinees) snoep er hier in de winkels ligt. Snoep waar geen enkel natuurlijk ingredient lijkt te bespeuren.

Unknown zei

Ik heb niet vaak en niet veel zuidafrikaans snoep gezien. Ik zou ook niet weten hoe het heet. Ik ken veel buitenlads snoep. Vandaar dat mijn snoepwinkel zich specialiseert in Nederlands en in Nederland gefabriceerde snoep. daarom heten wij ook - voor ons en voor jullie- onssnoep.nl van harte welkom, met al je vragen. Ons snoep is niet glutenvrij, en niet geschikt voor diabetici, omdat het nietsuikervrij is, en sporen bevat van noten, of in produktieplaatsen gemaakt kan zijn waar ook andere soorten voedsel en zoetwaren worden gemaakt.
Dit zit in de meeste soorten snoep en etenswaren. We hebben heel veel soorten snoep, ook suikervrij dat we direct kunnen bestellen en binnen 48 uur kunnen leveren, overal in Nederland.
www.onssnoep.nl

Rudi zei

als je wilt, van harte welkom! alle bestellingen in de maand maart 2012 gratis verzonden. Welkom bij onze oudhollandse snoepwinkel

de lekkerste en beste oudhollandse snoepsoorten